Bakkerstraat 26 te Oosterhout

Bakkerstraat 26 te Oosterhout

Bakkerstraat 26 te Oosterhout,

November 2017 hebben wij de transformatie van een loods tot een uniek woonhuis aan de Bakkerstraat 4 afgerond, Juni 2018 zijn we gestart met een vergelijkbare renovatie aan een soortgelijke loods in de Bakkerstraat. Project Bakkerstraat 2.0!

Door het transformeren van deze industriële bedrijfshal gaat hier een eigentijdse woonlocatie ontstaan. De grote, in zwart hout uitgevoerde achterpui, hoge plafonds en stalen balken versterken het industriële karakter van het pand. 

Door het nieuw herbouwen van de oude constructie zal er een comfortabel woongedeelte ontstaan van twee woonlagen. Bestaande uit: 5 slaapkamers, 2 badkamers, werkkamer, ruime garage, en een riante living. Een master bedroom met toegang tot een van de twee moderne badkamers. Beide badkamers zijn voorzien van een inloopdouche, ligbad, toilet en alle andere luxe. 

Zowel aan de buitenzijde, maar zeker ook de binnenzijde van deze vrijstaande woning herken je het oorspronkelijke karakter van het pand, maar dan wel in combinatie met een onder architectuur bedachte en verfijnde indeling. De combinatie van de vrijstaande ligging, de hoge ramen en de hoge plafonds zorgen veel ruimte en daglichttoetreding. In de materiaalkeuze van de keuken en badkamer is duidelijk te zien dat luxe en kwaliteit voorop staat! 

Dit alles en met mechanische ventilatie, vloerverwarming en unieke afwerking maken deze woning meer dan compleet.

Aan de achterkant van dit perceel wordt een grote tuin gecreëerd (c.a 350 m2). Shoppen of een terrasje pakken is tevens zo gedaan, je woont hartje centrum!

De woning wordt naar verwachting in december 2018/januari 2019 geheel gerenoveerd opgeleverd. Is je interesse gewekt of heb je vragen, aarzel dan niet  contact  met ons op te nemen.

Afbeelding voorkant

Afbeeling achterkant

Beganegrond

1e verdieping

Doorsnede B

Doorsnede

 

Datum

14 augustus 2018

Tags

Verkocht
Zin in vakantie?
ExceedRental.com